sunnuntai 26. elokuuta 2012

Oton viikonloppu:

Onpahan ollut viikonloppu! HUH HUH!

Koska Kuismanduudels päätti jäädä viime viikon sunnuntaina sairaslomalle, niin jäipä sittent uo luonnetestikin ihan väliin donpinkin vuoksi. 
Mutta tämä toimelias/kätevä emäntähän keksi sitten lisäpuuhaa itselleen. 
Suunnitellun Mejä-kokeen lisäksi käytiin Oton kanssa Pyhtäällä KPH:n järjestämässä viettitestauksessa lauantaina. 

Lopputulemana vähän mitä nyt odotinkin (tai vähän yli). Arvostelu 1-5.
Vietti 3, Saalistaminen 3, puolustamista ei edes kokeiltu, otevoima 2 ja otekäyttäytyminen 2. Siis helläsuinen noutaja :D  

Meidät kutsuttiin myös speedracejoukkueeseen jokusen paimenkoiran kanssa. Mustana lampaana vedettiin joukkueen paras aika satasella! Plus jos tyhmä emäntä olisi ilmoittanut koiransa yksilökilpailuun, olisimme olleet isojen koirien kolmas! Mutta NÖY!
 Ja tänään oli se ISO päivä. Mejä-koe avoimessa luokassa. Ensimmäinen koe Oton kanssa IKINÄ! Tiedän että tuo mustalainen osaa jäljestää, mutta se vauhti ja ne makaukset ja ja ja.. Mutta me mentiin! Se on pääasia! Ja me saatiin tulos! Olkoonkin että se on AVO2, mutta ME saatiin se! Tuomarin selitys:

Lähtö innokas, makaus nuuhkaisten heti jäljelle, etenee vauhdkkaasti pientä siksak tehden aina 1. osuuden puoleen, jossa hirvenjäljet kiinnostavat aina hukkaan asti. Palautuksen jälkeen jäljestys jatkuu aivan jäljellä tai sen tuntumassa 1. kulmalle, joka mennään tarkasti, mutta makaus jää merkkaamatta. 2. osuus vaihdikas jäljestys jatkuu toiselle kulmalle joka myös tarkasti, mutta makuu jää merkkaamatta. 3. osuus niinkuin toinenkin ja kaadolle sivusta, jonka nuuhki jäi viereen seisomaan. Kovavauhtinen jäljestöjö, jota hirvenjäljet sotkivat tänään. Hyvä yhteistyö koirakolla.

Siis mie niin tykkäsin muutes tosta Oton työskentelystä tänään! Vauhtia oli, mutta myös tarkkuutta! Makaukset nyt valitettavasti jäi merkkaamatta, mutta silti! Saakeli, näillä treeneillä ja normivauhtiin verrattuna, me mentiin hitaasti ja aivan loppuun asti tarkasti! AVO2!!! 
Ja skumppa on jo juotu!

-tiina-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti