lauantai 7. kesäkuuta 2014

no ei vieläkään!

Ensin kuvasaastetta:


vihdoinkin kukkaset alkavat tekemään kukkiakin!



koirien patjalla on mukava kelliä 

lumipalloheisit tekevät ensimmäistä kertaa lumipallon!

ei ihan niin varmoja askelia nurmikolla..

juhannusruusu on valmis juhannukseen

nämä unikot on kyllä pervoja tässä kehitysvaiheessa 

kesämiehet puljaamassa 
uimavahdit


ruokavahdit rakastavat baananeja!


Tänään kävin Oton kanssa Inkeroisissa ryhmänäyttelyssä kokeilemassa sitä H-tulosta. Ei tullut vieläkään, mutta ei kuitenkaan hylättyä tullut! 
Tuomarina Tuula Savolainen.
"Tänään ilmavan vaikutelman antava uros, joka saisi olla kokonaisuudessaan ja kauttaaltaan vahvempi. Kevyt ja kapea uros, oikeanmallinen kevyt pää, keskiruskeat silmät. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa, raajaluustoa saisi olla enemmän. Hyvä lihaskunto, liikkuu hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu."

Tuloksena KÄY-T (tyydyttävä). 

Paljon positiivista kyllä löytyi, mutta ei siltikään. 
Ja äskön bongasin kuvan samaisessa näyttelyssä olleesta junnu-uroksesta. Kuulemma koira painaa tuon ikäisenä jo 40,5 kiloa!!! Ai kamala.. Otto on kyllä todella kevyessä kunnossa (noin 28 kiloa), mutta jaksaapa harrastaa sekä tehdä duunia oikeasti. Ja syksyllä pidemmätkään metsästysreissut ei heti vie mehuja pois. 

Sellaista. Nyt jos keskityttäisiin oikeisiin lajeihin (PK-lajit, nome ja mejä) loppuvuoden ajan. Tuolla tuloksella kun saamme kuitenkin siirtyä mejässä avoimesta luokasta voittajaluokkaan. Se riittää tälle vuodelle. 
Olemme ehkä menossa syyskuussa NOME-leirille Oton kanssa. Se olisi tosi mielenkiintoista ja erilaista. Uusia ihmisiä paljon ja varmana PALJON uusia asioita tulisi tietoomme lajista. 

Teranssiremontti on maalausvaiheessa. Terden katto on ok. Seinät vaativat toisen kerroksen ja ovet, ikkunanpielet ja karmitkin pitäisi vielä maalata. Omasta mielestäni myös sokkeli kaipaisi uuden maalipinnan, Jouni on erimieltä. Kunhan muut saadaan tehtyä niin veikkaanpa että mieli muuttuu :D

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti