torstai 18. joulukuuta 2014

Tonttu ovella kolkuttaa?

Oho, niin se aika on taas hurahtanut ja jouluaatto sekä vuodenvaihde lähentelee! 
Itselläni on vähän hukassa joulumotivaatio, täällä on niin kovasti myrskynnyt ja satanut VETTÄ ettei ihan saa joulumieltä askarreltua. 
Onneksi Tuukka pääsi isotädillään tekemään marraskuun lopulla lumiukkoja: 
Tämä hoitokeikka meni hyvin, jopa hoitotäti tuntui olevan tyytyväinen :) Kiitos vielä kerran! 
Itsepäisyysviikonloppunahan Tuukka oli vaarilla yökylässä ja sekin oli sujunut mallikkaasti, kiitos vaarille!

Joulukortteja emme tänä vuonna lähetä. Löysin internetin syövereistä jouluapua-sivuston jonka avustamana helpotan yhden paikallisen huono-onnisemman perheen joulua. Kiitos silti kaikille kortin meille lähettäneille/toimittaneille, tykkäämme niistä kovin! 

Muutama tonttuaiheinen kuva:
uusi tonttu on bongattu! Tulevaa vuottakin olen tässä pähkinyt, noin koiraharrastamisen merkeissä. Asetellut tavoitteita ja tehnyt toiveita. Eritoten Oton suhteen, mutta ehkäpä myös Kuisman kanssa..

Koska jos Kuisma toimisi harjoitusjäljellä (niin MINÄ meinasin kokeilla treenaamista MEJÄssä!!), niin voisihan tuon kanssa yrittää johonkin kokeeseenkin tunkea! Ja mukanahan se muuten kaikissa treeneissä kulkee, tekee jos minusta/Jounista/jostakusta muusta sellaiselta tuntuu..

Oton kanssa minä olen ilmoittautunut käyttäytymiskoe-kurssille, joka luultavammin tarkoittaa että pyrimme sellaisenkin suorittamaan ensi vuonna. 
Myös mejä-koe, ehkä kaksikin, olisi aiheellista käydä pyrähtämässä. 
Haaveilen että mahdollisesti Jouni starttaisi Oton kanssa ainakin oman seuran NOME-B-kokeissa.. Niitä olisi kaksi tässä ihan hollilla (heinä- ja elokuussa)
Myös toiveena olisi NOWT-startti lokakuussa, itse meinasin tunkea duunariksi toukokuun NOWT-karkeloihin jotta tietäisin mitä siinä tapahtuu.. Ehkä tuo mieskin tulee? 
Villinä korttina olisi vielä tyrkyllä lokakuussa Naisten haku, NOME-B koe naisohjaajille. Katsotaan nyt jos minä vaikka vähän kanssa treenaisin näitä..

Sellaisia. Ja tokihan jos molemmat kaakkolaiset seurat (käyttökoirat ja noutajat) järjestäisivät ensi vuonna leirin, voisin suunnitella osallistumista vähintäänkin jompaankumpaan..

Mutta näiden lisäksi pitäisi käydä viitenä päivänä viikossa töissä ja ja ja ja.. Ehkä me pystymme, koska onhan noita muitakin jotka ovat pystyneet :) 

Näissä kuvissa ja tunnelmissa alamme odottamaan joulua. Ehkä pienen briiffauksen tunnelmista teemme ennen vuodenvaihdetta ;)

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti