sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Mittumaari

Juhannus on taas juhlittu.

Perjantaina aamusta kiva lenkki koirien kanssa, rauhallinen aamupala ja sitten hommiin. Tein illaksi salaatteja maustumaan; makaronisalaatin ja coleslaw´ta. Ahaa-elämyksestä torille kukkaostoksille vielä. 




Oltiin sovittu Jennin kanssa jo hyvissä ajoissa että mennään juhannuslenkille porukalla. Sovittiin treffit matkan varrelle, ettei kummankaan tartte autoille mihinkään. Ihan kiva seitsemän kilometrin lenkki tuli heitettyä. 
Taavi hyökkäs kerran Kuisman päälle, mutta se oli siinä. Eikä Kuismallekaan jäänyt viha päälle, niinkuin ennen vanhaan. Kerran vaan rähähti takaisin ja sitte lähti ominpäin jatkamaan matkaa. 

Kuva Jennin puhelimesta

Kotona kaunistautumista ja kyydin odottelua. Markku kävi hakemassa meitit Sivattiin juhannusta viettämään heidän perheensä kanssa. Tuukka pääsi leikkimään lasten kanssa, joita onkin jo neljä yhteensä. Ja kaikki me nautittiin. 











Lauantaina mentiin alkupäivästä moikkaamaan Hennaa ja Jannea Juurikorpeen. Ja tottakai poneja ja hevosia! Sekä muuta laumaa siellä. 


Ulla on palannut takaisin kotiin!










Myöhemmin saatiin Pauliina meille istumaan iltaa ja grillaamaan. Olipa ihanaa! 

Jounilla ja Tuukalla alkoi nyt loma. Mie aloittelen viikon päästä. Varattiin matka Tallinnaan, kahden yön reissu että ehtii siellä näkemään ja tekemään ja myös lomailemaan. Majoitus on kylpylähotellissa, eli ainakin sitä kokeillaan. Myös eläintarhaan ollaan menossa käymään. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti