maanantai 19. helmikuuta 2018

Tenerihvalla

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna (Jounin lähtiessä Jenkkeihin työmatkalle) lähdin ystävien kanssa kimppakyydillä lauantaina TOKO-semmaan Porvooseen. Oli vallan mielenkiintoinen päivä, missä yksi TOKO-tuomari kertoi arvostelusta ALO-luokan kokeissa ja harrastaja kertoi koulutusideoita niihin. 
Semman jälkeen oli mölli-TOKO-koe, johon ystäväni koiransa kanssa osallistui. Myös muita tuttuja oli ilmoittautunut näihin. 
Sunnuntaina oli koepäivä Loviisassa. Pauliina tuli hyvissä ajoissa Tuukan hoitajaksi ja me lähdimme ajamaan kauniissa aurinkoisessa säässä kohti Ruotsinpyhtään Ruukkia. Perillä menin ilmoittautumaan ja miten vaan kävikään; Oton rokotus oli mennyt edellisenä päivänä vanhaksi!! Kun ei ole tullut aloitettua koekautta koskaan näin aikaisin tai muutakaan toimintaa, niin eipä ole tullut tarkastettua tilannetta.. Ja yleensähän meillä on koirat rokotettu loppuhelmikuussa, paitsi tuolloin pari vuotta sitten. Ja eikun Hondan keula takaisin Haminaa ja menoksi. Pääsin sitten illemmalla hallille treenaamaan kun Tuukkakin meni Pauliinalle siivoamaan rapu-akvaariota.. 

Onneksi tuli kiroiltua asiaa omalla fasesivulla. Jouni soittelikin Miamin kentältä ja pyysi hoitamaan rokotukset kuntoon hänen reissunsa aikana. 

Perjantaina (9.2.) illalla Jouni saapui jenkeistä kotiin. 
Lauantaina kävi työmaalla jakamassa tietoa, minkä oli kerännyt tehtaalta. 

Me kävimme Tuukan ja Oton kanssa Haminan torilla lauantaina 10.2. 112-päivässä moikkaamassa tuttuja, edustamassa Kaakon Käyttökoirat ry:tä ja katsomassa virka-autoja.. 

Kuva. Hanne Uutun puhelimesta

Samalla kävimme Mustissa ja Mirrissä ruokaostoksilla. Illalla Jouni vei koirat Virolahdelle koira- ja kissahoitola Tupahukkaan. 

Sunnuntaina kello soi 01.00 ja tunnin päästä alkoi matka kohti Teneriffaa. 

Myös ystävämme perheineen oli saapumassa sinne, mutta vasta tiistaina. 

Meillä oli auto vuokrattuna koko viikon ja se olikin äärettömän hieno sekä kätevä asia. 

Kuvia matkalta:


melkein kohteessa










aamuaurinko pilvien lomassa









päiväretkellä kohti Los Cristianosta ja Jungle Parkkia








Jungle Parkissa käytiin papukaijashow´ssa 



ystäviemme huvilalla lounaalla


Tuukan loman kohokohtia 
Loro Parkissa käytiin porukalla




delfiinishow


miekkavalasshow

merileijonashow

Retkiseuruetta..






Oli tosi kiva loma, tosin kolmatta kertaa en ehkä enää halua Teneriffalle. Yöt oli tosi kylmiä, hotellihuone ei lämmennyt kuin vähän JOS oli täysin aurinkoinen päivä. Liian kylmä paikka näin talvella. 
Kiitos Perin-Syrjäiset, oli äärettömän mukavaa nähdä ja oleskella teidän kanssanne! 

Nyt takaisin arkeen. Keskiviikkona lihanhakua, torstaina kokoukseen, lauantaina ratsastusta (ehkä myös TOKO-koulutusta) ja sunnuntaina Kaakon Noutajakoirayhdistyksen talvipäivään viettämään aikaa. Eikä seuraavakaan viikko meinaa rauhallisemmalta näyttää ;) 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti