sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

koiramainen juhannus ja retkeilyä

Juhannus vietettiin mökillä Jaalassa. Torstaina kävimme kaupassa ja oltiin ilta kotona. Perjantaina aamupäivästä lähdettiin ajelemaan. 
Mökillä oli 10 koiraa, 4 aikuista ja Tuukka. Pääosan ruoanvalmistuksesta hoidettiin Jounin kanssa. Iskä ja Hannele pääsi nauttimaan. Oli villasian kasslerista pihviä lisukkeineen, ylämaankarjan jauhelihasta pihviä ja villasian kasslerista nyhtöpossua lisukkeineen. NAM. 


tämä pikkumies halusi metsälenkeille useamman kerran päivässäHannelen tyttären koirakin, Elsa, uskaltautui mukaan metsään
Sen lisäksi ollaan treenailtu. Vähän on moottori taas hiipunut, minulta, mutta säännöllisesti ollaan käyty. Niin jäljellä kuin TOKOssakin. Myös vierailevina tähtinä haussa.

Kuismakin pääsee välillä mukaan seniilijäljillePitäisi taas etsiä se motivaatio. Huomenna ollaan menossa esineruutuilemaan kaverin kanssa ja torstaina jäljelle. Pitäisi raapaista hetkiä päivistä sille TOKOlle. 

Loma alkoi taas ja ollaan nautiskeltu olosta. 
Lauantaina käytiin Kurvinjärvellä mökillä nimpparikahveilla ja alkuillasta kotona lenkillä jonne otettiin "naapurin" Katin koira, kun he olivat reissussa. Mukava kun pystyy meidän äijien matkaan repäistä leikkaamattoman uroskoiran, eikä tilanne ole muuta kuin Oton mielestä huolestuttava kun mulla on väärä koira ja hänen hihnanpäässä komentava Jouni 😆

Tänään uuden kuun iloksi lähdettiin retkelle, joka sisälti luontoreittiä ja leikkipuistoa. Ja otimme koiratkin mukaan. Ensin menimme neitsytmatkalle Valkmusaan, jossa kävelimme läntisen keitaan lenkin. Vaikka olikin hurjan tuulinen ilma, niin paljon oli autoja parkkipaikalla ja vähän väliä saikin väistellä pois pitkospuilta. Mutta oli mukava ja pitänee joskus tehdä retki Moronvuorelle. 
Luontoretkeltä mentiin kaupan kautta Katariinanpuistoon kävelemään ja leikkimään. 
Nyt on mulla kahden viikon loma. Keskiviikkona on Tuukan 5-vuotisneuvola, josta hän lähteekin mummin ja ukin kanssa mökille. Minulla on lihanhaku ja illalla olisi tarkoitus mennä Vaakkuun Varissaareen katsomaan Kalle Aholaa. Jos ehditään. 
Perjantaina mukelo kotiin. Lauantaina Ruukki Picnicciin Loviisaan ja sunnuntaina olisi kaverisynttärit. Siskokin on tulossa Suomeen toisella lomaviikolla, toivottavasti saataisiin treffit aikaiseksi. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti