sunnuntai 18. marraskuuta 2018

treeniä treeniä

Keskiviikkona TOKOssa Otto oli normaalia vaisumpi. Mutta diesel hörähti loppua kohti käyntiin. Tehtiin kaukokäskyjä, siinä oli TOSI vaisu. Ruututreenissä jo vähän hereillä ja keksittiin ehkä miten saadaan etenemistä siinä. Joutuu vaan emäntä vähän sprinttaamaan..

Torstaina olikin maha vallan hulivilillä päiväkävelyllä, jonka tein ennenkuin lähdin Kaakon Käyttökoirat ry:n syyskokoukseen. 

Joku pinspiraation poikanen taas nostaa päätään. Ensi keväälle suunnitteilla Vappu Alatalon hyppytekniikkakoulutusta PK-koirille, esineruutupäivää, leiriä jne jne. 

Perjantaina sain illallakin ihan vapaan, kun Jouni ja Tuukka käytti koirat iltakäpsöllä. 

Lauantaina vein Tuukan kaverille leikkimään ja Otolle olin sopinut esineruututreenit lähistölle. Paikkaa jouduimme muuttamaan hirvenhaukkujen vuoksi, mutta se ei haitannut lainkaan. Tehtiin Sannan kanssa kaksi kapeaa syvää kaistaletta metsään.
Retsa seurasi kun Pupi haki esineitä ja teki perässä.
Otto oli vallan vallattomalla tuulella. Mutta saatiin loputa kelpo suoritus aikaiseksi. 


Ja nyt se kävi. Enää en voi sanoa, ettei tähän mennessä ole ominlupineen paksin ikkunasta hypännyt ulos. Nyt Otto hyppäsi, kun hetsasin Retsaa esineillä. 

Sunnuntaina aamutoimien jälkeen lähdin jälkitreeneihin. Otolla oli aamusta joku ihmeellinen vatsakramppi, joten mukaan lähti Kuisma. Tein sille namijäljen paalulta.
Hyvä fiilis jäi treeneistä. Mukana olleista tekevät omineenkin asioita ja kyselevät.
Kuisman treenitavarat alkavat olla myyty seuraaville sukupolville. Ehkä tossa iässä, jos mukaan lähtee, voi treenata ilman "asianmukaisia" tarvikkeitakin. 


Myöhemmin lähdin Oton kanssa kuitenkin hallille. Tehtiin MAHTAVA merkinkierto, muutama A-esteen ylitys Sannan avustamana, ruudun paikkaa, perusasentoa. Toisella kierroksella kapulanoutoa ja häirössätekemistä. Todella hyvänmielentreenit! WAU! 


Taas on hyvä jatkaa.
Mielikuvissa ensi vuonna menen Oton kanssa jälkikokeeseen. Se olisi TOKOn lisäksi tavoitteena. PISTE.


-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti