sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

midsommer

Nyt on jo keskikesänjuhlat vietelty. 

Treenipuolella ollaan Taren kanssa keskitytty hyppytekniikkaan ja jumppaan.
Itsevarmuus on kehittynyt ja nyt treenaillaan omineen, kunnes elokuun puolessa välissä pidetään livetreeni Taren veljen Köpin kanssa. 

Yhden koe-eläinpuistojäljen tein nyt keskiviikkona -> suora jälki, jossa tiheään keppejä. Kuuma ja kuiva keli, odotettu ukkonen teki kelistä tosi hurjan. Kivasti Tare jäljesti, mutta se keppien ilmaisu! Ottaa kepistä hajun ja käy suoraan maahan! Aivan älyttömän ihana!
Näitä tarttee vaan alkaa tekemään enemmän. 

Kesäkuussa alkoi TOKO-treenitkin. Päästiin Taren kanssa uuteen ryhmään, jossa on enemmän aloittelevia koiria. 
Onkin ollut kiva, tyyppi pystyy yllättävän hyvin tekemään vaikka on häiriötäkin kentällä. Meillä samanaikaisesti treenaa PALJON pidemmällä oleva ryhmä ja joskus ollaan samalla kentällä. On kokeiltu jo ruutua, targetetille menoa, paikkamakuita. Tosi kivanoloinen ryhmä! 

Kesäkuun alussa sai jo alkaa järjestämään kokeita. Meidän seura aloitti PEKO-T kokeella, eli pelastuskoirapuolen kokeella. Omasta seurasta kokeeseen osallistui Jenni ja Suvi, heidän lisäksi mahtui yksi ja hän tuli Lappeenrannasta. Aivan mahtavaa oli kun kaikki saivat kirkkaasti ykköstuloksen!
Niin on pelastuskoirapuolikin taas vahvistunut meidän porukassa aivan mahtavan aktiivisella porukalla!


Ensi viikko ollaan vielä töissä. Sitten pakataan koneet kainaloon ja lomaillaan/etätyöskennellään kotosalla kunnes Tuukka lähtee kouluun elokuussa. 

Juhannusjuhlat oli ja meni. Perjantaina Paula ja pojat tuli meille yökylään, käytiin skeittipuistossa, saunottiin, paljuiltiin, syötiin ja lenkkeiltiin. Älyttömän ihanaa! 

Lauantaina vielä Katariinaan skeittipuistoon ja illalla mentiin Jounin vanhempien mökille.
Otto oli hihnassa koko ajan, on sen verran holtiton mieleltään. Mutta ihana kun Tarea pystyy pitämään vapaana! Siinä se oli ja osallistui, ihmetteli ja kummasteli asioita. Uitiin, saunottiin ja syötiin. 


-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti