tiistai 16. helmikuuta 2021

Hiihtelyä ja treeniä

 Nyt on kyllä hiihtäminen iskeytyny mun sieluun. 
Ja oon saanut tuota minun miesjäsenistöäkin hiihtelemään. He menevät yhdessä omaan rauhalliseen tahtiin ja minä yleensä itsekseen verenmaku suussa.
Nyt sunnuntaina käytiin Jounin kanssa merenjäällä hiihtämässä koirien kanssa, Pitkiltä hiekoilta lähdettiin ja Morsiussaari kierrettiin. Matkaa tuli tarinoiden mukaan noin 7 kilometriä.




Harmi, ettei ollut kaunis aurinkoinen päivä. Mutta vastahan minä sain tilattua uudet aurinkolasit ulkoiluun. 

Viimein ehdittiin myös Jennin ja Taavin kanssa lenkille. 8,5 kilsaa taaperrettiin ihanassa pakkassäässä. Taavi niin kovasti vihaa Tarea (ehkä vahva sana toi vihaa, mutta Tarella on monta ominaisuutta jotka vahvistavat Taavin epävarmuuksia) ja toinen ei ymmärrä että miksi. Taavi haukkuu ja ärisee Tarelle säännöllisesti lenkin aikana.
Mutta hienosti pystytään yhteislenkkeihin, kun molemmat rauhoittuu keskittymään omaan kulkemiseensa. 


Jennin kännykkäkuva

Jennin kännykkäkuva

Poikien haavatkin on parantuneet. Oton korvaan jää tollanen hieno katu-uskottavuutta lisäävä merkki. Mahtia kun on noin helppohoitoiset tyypit. 

HSSK:n ryhmätreenitkin vihdoin alkoivat, tiukoin rajoituksin. Saatiin koutsilta kehuja ja minustakin me ollaan niin kovasti menty eteenpäin, ettei BH-koe ja/tai TOKO-koe ole mikään mahdottomuus tänä vuonna. 
Alajääskellä alkoi uusi TOKO-valkku, jonne ilmottauduttiin. 
Että onneksi saadaan apua monelta eritaholta.

Karhulaan on avautunut uusi lämmin koirahalli: Okkim Dog
Käytiin Millan ja Nassen kanssa siihen pikaisesti tutustumassa. 


Pitää ottaa oma varaus toistekin, ehkä jopa Mikko siihen jeesimään. 

Tälle viikolle onkin pöhinää. Huomenna on lihanhakua ja TOKO-treenit. Torstaina Jounin synttärit ja TOKO-treenit. Perjantaina Tuukka lähtee Inksaan mummolle ja vaarille viikonlopuksi.
Saadaan Jounin kanssa aikuisten aikaa, yhdet treenit oon lauantaille sopinu ja sunnuntaina on Taren kuvauspäivä Tuusulassa. Lähete on kyynär-, lonkka-, selkä- ja olkakuville. Kamala miten paljon jännittää, jotta mitä sieltä tuleekaan. 

Siitä sitten riippuukin vallan mitä ensi viikolla jatketaan. 

-tiina-

3 kommenttia:

  1. Viha on kyllä todellakin väärä sana, ärsytys kuvaisi paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ärsytys on ehkä parempi.
      Sitä leikkimielisyyttä ja vallatomuutta kohtaan.

      -tiina-

      Poista
  2. Peukut hyville kuvaustuloksille. Aina se jännittää aika kamalasti. Onneksi yhtä koiraa lukuunottamatta minulla on ollut onnea näissä. Tulevan pikkukoirankin meinaan kuvauttaa päästä hännänkärkeen, vaikkei sen rotuisilla yleensä tutkita kuin silmät ja polvet.

    VastaaPoista