maanantai 9. tammikuuta 2023

Uusi vuosi, vanhat kujeet

 Niinhän siinä kävi, että yllytyshulluna ilmoittauduin joulun jälkeen tammikuun TOKO-kokeeseen Porvooseen. Sanna ja Redi ilmoittautuivat samaan aamuun EVL-luokkaan. 

Täydellinen koe-eläinpuisto, koska lähdettiin Sannan Fordilla liikkeelle.
Redi Punanuttu oli takapenkillä kevythäkissä ja Tare "Koipeliini" Karvanen takapaksissa. 

Sanna ja Retsa oli heidän luokassaan ensimmäisiä koirakoita. Ryhmäliikkeet meni hienosti, mutta pientä vikalistaa löytyi muista liikkeistä. 

Valitettavasti myös Tare oli ensimmäisenä omassa luokassaan. Ryhmäliikkeet tehtiin kahdessa erässä, joten siinä välissä tuli kyllä liian pitkä odotus hallissa, jossa oli jotain aivan uskomattoman ihanaa hajua. Luoksetulo oli nopea, mutta ihan metrin päässä minua vaihtoi taas askellajia ja melko hitaasti tuli perusasentoon. 
Kaukokäskyissä ei katsekaan värähtänyt käskyissä. Paikallaan makasi. 
Liikkeestä seisomisessa jäi hienosti paikalleen, mutta kun ohitin niin kääntyi perään. Ollaan toki tositositosi vähän tätä treenattukaan. 
Kartioiden kierto meni mun mielestä HIENOSTI, kaarroskin oli melkoisen pieni säteinen eikä puolta hallia!
Seuraaminen oli suurilta osin haahuilevaa, mutta peruutus onnistui melko nappiin!
Hyppynouto meni paremmin kuin olisin osannut odottaa, paluumatkalla vaan se vauhti hiipui taas olemattomiin. 
Ruudun lähetys oli siinä missä este oli, joten Tarea häiritsi se esteen siirto pois paikaltaan ja niiden ihmisten liikkuminen siinä lähellä. Myöskin lähetys oli yleisöä kohti. Ja kaiken lisäksi liikkuri oli mitannut lähetyspaikan viisi metriä liian kauas, lähetys oli 20 metrissä eikä 15 ;) Mutta eipä se olisi sinne mennyt eilen siitä huolimatta. Liikaa kaikkea jännittävää oli. 
Lopputulemana 3-tulos pisteillä 201,5 :) 

Mutta kaikenkaikkiaan oli tosi kiva reissu Sannan kanssa. 
Uusia kokeita katsomaan VIRKKUsta!


-tiina-


2 kommenttia:

  1. Meidänkin pitäisi keväällä koettaa mennä tokokokeeseen avoimeen luokkaan. Viime kerrasta onkin jo monta vuotta aikaa, kun tokoilut jäivät muiden harrastusten alle, mutta nyt taas ehtii hyvin miettiä tokojuttuja ja onkin ollut kiva aloittaa liikkeiden treenaaminen. Mukavia treenejä sinne teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, tuli anonyyminä vahingossa. Terveisin siis Team Vallattomat

      Poista