lauantai 13. lokakuuta 2012

Remonttia ja koiratouhuja

Nyt alkaa olemaan vähän finaalissa oleva olo.
Remontti alkaa olemaan olohuoneen ja eteisin kohdalla hienosäätöä ja huonekaluja vailla valmis. Pitäisi vain löytää hetki aikaa, jolloin painelemme peräkärri perässä Ikeaan ostoksille. 
Mutta on uutta kattoa, lattiaa ja seinäpintaa. Takkakin sai eilen lopullisen värityksensä. NAM! 

Koiramaailmassa ei normitreenejä kummallisempia ole tapahtunut. Olen yrittänyt keskittyä hieman enemmän Ottoon, tulevaisuuden toivooni. Ehkä se on jo alkanut hieman tuottaa tuloksia ainakin tottelevaisuuden suhteen. 

Viime viikonloppuna oli Kuisma-viikonloppu. Lauantaina menimme kasvattajan luokse ja vaihdoimme hynttyyt heidän autoonsa ja suuntasimme Boxerin nokan kohti Espoota ja hotelli Korpilampea. Illalla oli tiedossa parsonrussellinterrierit ryn 20-vuotis gaalaillallinen. Heti alkuun koirien lenkitystä ja sitten suihkun kautta odottamaan illan tapahtumia. 
Ruokaa, huomaa ja ohjelmaa oli luvassa. Kuisman kuvakin oli päätynyt diaesitykseen:

Tämä kuva oli esityksessä mukana
Sunnuntaina edessä olikin erikoisnäyttely Hyvinkäällä. Hieno vanha rakennus aivan kaupungin keskustassa oli muutettu koiranäyttelyyn sopivaksi areenaksi. 
Kuima käyttäytyi hienosti kehässä, ei kiroillut eikä haastanut riitaa. 
Tuomari raaputteli hiuksiaan kun näki Kuisman pöydällä, varmaan ajatellen että kaikennäköisiä elukoita hän joutuukin arvostelemaan.. 
Tässä jokunen kuvatus paikan päältä:


Nuoriso jaksoi riekkua positiivisella asenteella


"Kai sie tykkäsit miusta?"
Lopputuloksena H hyvällä arvostelulla:
Very pleasing outline. Good shape of head. Well proportioned. Strong muscular back end and loins. Ears incorrect.

Perusettiä siis. Mutta "ulkopuoliset " olivat bongaavinaan että Kuippaa katseltiin sillä silmällä, jospa hän kelpaisi korvistaan huolimatta jalostukseen. Onhan tuo muuten hyvännäköinen ötökkä! 
Urosluetteloon PRT ry:n sivuille olen Kuisman jo ilmoittanut. Kunhan sivut päivitellään, niin sitten siitä ilmoitelen.

Ensi viikon lauantaina olisi viimein valkolaisella myös se luonnetestikin edessä. Ellei vatipää päätä taas hankkiutua lääkekuurille.. Koputetaan puuta ettei.. KOP KOP..

Sellaasia tällä kertaa..

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti