sunnuntai 11. marraskuuta 2012

vain elämää..
Siinä heti alkuun se kylpyrimme tositoimissa! On siis ihanata kylmällä ilmalla kirmata sinne ja nautiskella, etenkin jos sattuu olemaan pilvetön taivas! 

Ollaan edelleen poikain kanssa käyty reenailemassa tottista. Eräänä nättinä pakkasaamuna otin taas kamerankin mukaan kun menimme järkiryhmän kanssa Pirttilään tottistelemaan:


Oton kanssa ollaan harjoiteltu leikkimistä. En vielä tiedä missä sitä hyväksikäyttäisin, koska motivaatio treenaamiseen on PALJON suurempi nameilla.. Mutta leikitään nyt kun mulle on väitetty että se pitää osata!Iisakki-bokserilla menee kuppi vähän nurin leikkimisestä :D


Skotti Oiva osaa kanssa leikkiä.

Ja seuratakin. Tsemapataan tätä koirakkoa ensimmäisiin TOKO-kokeisiinsa!

Kuisma nyt näytti kieltä mulle aikalailla noissa treeneissä ;)Kuisman syntymäpäivänä pakkasimme Hondan takapenkille neopreeniliivejä, kumisaappaita, reppuja, haulikoita jne jne sekä kaksi koiraa paksiin. Suuntasimme Kuisman ensimmäiselle, ainoalle ja viimeiselle sorsanmetsästysretkelle tälle vuodelle. 
Kiitos vesisateiden, matka rantaan todellakin vaati korkeampaa maavaraa ja nelivetoa. Makkaratkin saimme käydä Jounin vanhempien mökillä paistamassa, kun saareke oli jäänyt vedenpaisumuksen alle.. 
Mutta oli mukavata, sumuista eikä liian kylmää...
Veljekset kuin ilvekset.

Kadonnut saareke

Miljoona miljoona miljoona joutsenta..Veneen omistaja oli vienyt airot jo kotiin, joten turvauduimme puukeppiin..

Nyt toivottelen tätäkin kautta onnea kaikille iseille, papoille, ukeille, vaareille tms. Minä lähden pötköttelemään uudelle sohvallemme karvaturnut ympärilläni.

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti