lauantai 1. maaliskuuta 2014

uutta kirjainyhdistelmää näyttelystä :(

Edelleenkään meillä ei kotona ole labradorinnoutajaa tosin, vaikka sellaisen omasta mielestäni Valkealan ryhmänäyttelyyn vein.. 

Tuomarina Viveca Lahokoski.

Tuomarin arvostelu: 
3,5 VUOTIAS UROS, JOLTA PUUTTUU TÄYSIN LABRADOREILLE TYYPILLINEN TÄYTELÄISYYS, RUNGON TILAVUUS JA LUUSTON VANKKUUS. KOVIN VAALEAT SILMÄT HÄIRITSEVÄT ILMETTÄ, KALLO EI OLE RIITTÄVÄN LEVEÄ. ERITTÄIN KOVASSA LIHASKUNNOSSA OLEVA SPORTTINEN UROS. TIIVIS TURKKI, JOSSA PUUTTEELLINEN POHJAVILLA. HYVÄT TAKAKULMAUKSET. KÄYTÖS VOISI OLLA KEHÄSSÄ VAPAUTUNEEMPAA.. 





Ja lopputuloksena kotiintuomisena KÄY-HYL. 
Eli vielä joudutaan menemään näyttelyyn hakemaan sitä H:ta.. 
Omasta mielestäni Otto liikkui tosi kivasti, toki oli jännittynyt siinä pönötyskohdassa.. Olinhan minäkin. Mutta onko se niin hankala antaa se H, ettei ihmisten tarttisi aikaa ja rahaa haaskata monenmoniin näyttelyhin? 

Ihanasti eräs ihminen, jota en tunne tuli ennen kehää juttelemaan. Sanoi että täällähän on se viimevuotinen kaunis koira. Oltiin jääty mieleen. Pyysi lupaa kuvien/videon ottamiseen ja oli äärettömän paljon suivaantuneempi huonosta menestyksestämme kuin minä. Lupasi odotella että ensi vuonna nähtäisiin taas :D

Sellainen menestys. Kimppakyytiläisen sileäkarvainen noutaja olikin Paras Uros 4, eli ei ihan penkin alle mennyt tämä menestys kuitenkaan :D

-t-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti