torstai 18. syyskuuta 2014

järkitreeniä ihanassa syyssäässä!

Paljon on ollut taukoja treeneissä, kun ryhmäläisillä (itsellänikin) on tekemistä riittänyt.. Mutta nyt saatiin pariin kertaan ihanassa säässä treenata useampaakin koiraa! 
Vähän semmottisia kuveja tällä kertaa tarjolla siis:

Oiva skotti 


eläintenpelastuspartio?

Tyrni landseer


OttoIndi dopperi
Taavi pyrrisuloinen kärpässieni

Ella kääpiöpinseriSemmosia.
Huomenna Tuukka lähtee viikonlopuksi Jounin vanhemmille hoitoon. Jounin tytär Pauliina ja hänen miesystävänsä onneksi ovat luvanneet hoitaa Kuismaa meillä, kun lopputiimi (mie, Jouni ja Otto) suuntaa Kaakon Noutajien leirille Ylämaalle. 
Aivan mahtia ilmaa on luvattu sinnekin ja odotankin leiriltä sinänsä paljon, kun on aivan uusi aihe opeteltavana. 
Minähän olen kuunteluoppilaana paikalla, Jouni treenaa Oton kanssa. 
Mutta ehkä mullekin sukanvarteen jokunen neuvo/vinkki jää, jos vaikka minullakin joskus on oma noutaja treenattavana. Vaikkakaan Otto ei onneksi ole ohjaajasidonnainen, eli olen minäkin sitä treenannut, eikä vaikuta koiraan juurikaan.. 
Ensi viikolla sitten siitä aiheesta juttua ja ainakin kuveja. 

Ollaan me muutakin tehty kuin treenattu. Jounilla on porttiprojekti meneillään, Tuukka avustaa parhaansa mukaan. 


Kuismalle on keksitty tärkeä tehtävä. Olla painona rattaissa kun Tuukka niitä työntelee pihalla. Molemmat tykkäävät tästä järjestelystä. 

syyshortensi punastuu entisestään

Otto, pallollaleikkimätön noutaja, on alkanut leikkimään palloilla. Eikä ne sitä kestä. On vissiin muutenkin ollut koirille rankinta tämä minun töihinpaluu, kun ovat niin mukana kaiken aikaa etteivät vaan jää toiminnan ulkopuolelle.. Etenkin niinä kolmena työpäivänä.. -tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti