sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

kokeetonta elämää

Loma loppui lomautukseen alkamiseen ;) Näin se menee projektihommissa. 
Olenpa saanut tehtyä kotihommia mitä en "ehtinyt" lomalla tehdä: leikkasin aitapensaat, olen pessyt matot, pyykkikori on melkein tyhjä, tiilet on poistettu sisäpihalta iskän poiskuljetettavaksi (yksi setti onkin jo viety). 
Kotiin on saapunut mummon vanha vitriini, telkkarituoli ja eteisenpeili. 

Viime torstaina ja perjantaina Tuukka ei mennyt lainkaan hoitoon eli oltiin keskenään kotosalla. Torstaina oli neuvolalääkäri, melko tyhjänpäiväinen käynti mun mielestä mutta minkäs teet. Sen jälkeen käytiin pesemässä muutama matto vielä pesupaikalla ja lounastauon jälkeen rannalle! Illalla vielä yhteislenkille. 

Perjantaina mentiin treffeille kaupunkiin fillareilla. Oltiin sovittu yhden leiksakamun äidin kanssa aamupäivällä näkevämme leikkipuistossa. Siinä kyllä vierähtikin aikamoinen tovi. Kotona täytettiin uima-allas ja minä nautiskelin auringosta, kuten karvaiset lapsetkin. Jounin tullessa töistä, mentiin TAAS Rampsinkarin hiekkarannalle. Sitten minä kävin vielä Oton kanssa nopsaan simonkadun kentällä paikkamakuutreenissä.


Tuukka kaatusi polkupyörällä pururadalla ja sai katu-uskottavan ilmeen 
Lauantaina aamusella noudettiinkin toinen Tuukan leikkikoulukaveri kyytiin ja suunnattiin Tykkimäelle. Ilma oli mitä mahtavin, +20 astetta ja pilvipouta. NAM. 

ensin mennään sinne, eikun ensin mennään sinne, eikun eikun


Päästiin vähän tutustumaan uuteen kiipeilypuistoonkin poikien kanssa


reippaat menivät muutamaan laitteeseen kahdestaankin

oksetus, itse ei enää pysty menemään EDES väärinpäintaloon :/


Miäs meni käymään TROMBIssa !!!
Tänään olen käynyt tunnin aamulenkillä, melkein kymppikilsan fillarilenkillä (kiitos Tuukan) ja Jounin vanhempien mökillä puutalkoissa. Ja yhteinen loma jatkuu, alkaa vaan toimistorotan kroppa huutamaan armoa ;) 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti