torstai 21. toukokuuta 2020

Aktiivista koiraharrastamista

Muutaman vuoden kestänyt uniaika maastolajeissa näyttää olevan taaksejäänyttä elämää, ainakin tällä hetkellä. Parhaillaan ollaan käyty kolmekin kertaa viikossa pellolla nuuskuttelemassa!

Niin jälkiryhmäni kanssa kuin muissa seuroissa hakemassa ajatuksia ja henkistä tukea :) Pikkuinen picardi Ruu tutustumassa lapsi-ihmiseen 


kelit eivät ole peltoihmisiä suosineet 

Ottokin on pellolle jo päässyt
Suursnautseri Qadi ensimmäistä kertaa pellolla/jäljellä

Tare

Minna ja Hektor

elämä on leikkiä
Näistä kukaan ei siis kuulunut viralliseen jälkiryhmääni vaan sain seuroihin Pyhältöön muita ihmisiä. Olen myös käynyt yhden Helin kanssa pellolla: 


Heli ja Riesa

Otto
Myös Sarin ja Johannan kanssa käytiin pyllistelemässä:


Johanna ja Hymy
Kotona jumppaillaan, lenkkeillään ja etsitään aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Tottistakin pitäisi alkaa vääntämään, mutta uskon että noiden aktiivisuus ja oma-aloitteisuusjuttujen (tarjoamisen) oppimisen jälkeen sekin on helpompaa tehdä. 

Yksi päivä käytiin Kotkassa puistoilemassa Karhulan jokipuistossa.Osteopaatilla käytiin sunnuntaina, Aleksi sai hoidettua Taren kunnolla! Pikkumies köllähti patjalle heti ja alkoi nopeasti nukkumaankin. Hoidot ovat tehonneet ja lihas alkaa olla kunnossa! Woopsidoo!
Lähipäivinä teen hyppytekniikkatreenin, videoin sen ja lähetän koutsille arvioitavaksi. Treenit jatkukoot!


Käytiin Oton kanssa treenamaassa koirakohtaamisia yhden sairaslomaa talven viettäneen Greysteri-koiran kanssa. Topek on ollut lokakuusta asti sairaslomalla, nyt tarkoituksena alkaa kuntouttamaan kisakoiraksi vetolajeihin. Mutta koska ei ole vieraita koiria nähnyt, niin aloitettiin helpoilla yksilöillä: meidän Otto ja Johannan mali-tytöt. Käytiin Kirkkojärven lenkki ja jopa koirapuistoilemassa, jossa Topek rakastui Ottoon. Kuten niin monet muutkin urokset ovat tehneet.
Seuraavaksi mennään Kotkansaaren kierrokselle.


Tänään helatorstaina aamusta pellolle, sen jälkeen tsekkaamaan yksi PEKO-T kokeen jälki ja loppupäivä kotoilua. Varmaan aivan umpijäässä, ei ole kesästä tietoakaan. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti