lauantai 18. heinäkuuta 2020

kesämeininkiä

Jälkeä ollaan treenattu melkein joka viikko, TOKO treeneistä oon nyt yksistä jäänyt pois. 
Jäljellä ratkaisuni tehdä vain jälki, jossa on keppejä on osoittautunut ihan hyväksi. Pitäisi käydä ehkä välillä pellolla tunkemassa nenää syvemmälle ja vahvistamassa asiaa. Kepeillä ilmaisut on kuitenkin äärettömän hienot ja koko ajan itsevarmuus kehittyy jäljen ajamisessa.
TOKOa olen alkanut lisäämään aamu- ja iltaruokien yhteyteen. On vähän erilainen ilme pojalla kuin ns täydellä vatsalla kentällä. Onneksi tuo nälkä on herännyt!

Ollaan myös juhlittu Tuukan synttäreitä. Perjantaina virallisena päivänä oli kaverisynttärit, juhlakalu plus 8 kaveria touhotti pitkin pihamaata ja legokokoelma kasvoi entisestään.

Lauantaina oli sukulaisia kutsuttu alkupäivästä kahveelle. Se meni vallan hienosti ja lahjojakin tuli yllinkyllin.
Päivällä sitten meille syömään tuli Paula- ja Markku-kummit sekä naapurin Miia. Ruoan lisäksi oli kuplajuomaa ja valkkaria. Tuukka haettiin yökylään Jounin vanhempien mökille. 






Olin käyttänyt Tuukan ja pojat kuvauksissa ennen seitsenvuotispäivää Kuvaillen / Mari Salmenhaaran putken edessä. Hienoja ja omanlaisiaan kuvia saatiin aikaiseksi:


tää on ehkä mun suosikki kaikista


Seuraavana tiistaina meille tulikin yökyläläisiä jälleen. Taren emän omistaja perheineen (mies ja kaksi koiraa) tuli kesälomamatkalla meille.
Heti alkuun pieni kävelylenkki porukalla ja sitten katsomaan miten pihalla osataan käyttäytyä yhdessä.
Ihana kun kotona on kaksi järjellistä uroskoiraa 💖Taren emä epävarmuuttaan ryntäsi kummankin meidän sällin päälle, mutta nää ei sanonu mitään eikä tilanne jäänyt milläänlailla päälle. 

Tare, Otto, Bebe-äiskä ja Soda-mummo 
Soda rakastui meidän mustaan mieheen

Ruoka-aikaan tarjolla oli savustettuja ostereita alkupalaksi, savustettua kuhaa uusilla perunoilla ja kermaviilikastikkeella pääruoaksi. Jälkkäriä ei ollutkaan tarjolla. 





Tietenkin piti ottaa äiti-poika ja kolme sukupolvea-kuvasarjaa.


Tare ja äitinsä Bebe
Tare, äitinsä Bebe ja isoäiti Soda

Keskiviikkona käytiin vähän kiertelemässä Haminaa. Käytiin Jukka Rintalan näyttelyssä, joka on Haminassa vielä jonkun aikaa esillä ja ihmettelemässä valleja ja Tervasaaressa Rampsi-kitchen and loungessa syömässä. Ruoka ei ollut kummoinen, minusta siellä viime vuonna oli parempitasoinen vuohenjuustosalaatti. 
Uhkailin, että mennään talvella sitten Kajaaniin Annan ja Jyrkin tykö. Jos pääsis vihdoinkin jo kokeilemaan niitä uusia suksia 😄


Ensi viikolla olen menossa SRY Kymenlaakson järjestämään tottispäivään Taren kanssa. Kouluttajana Jannika Elo, ihan uusi nimi mulle. 

Otolle olen varannut elokuun alkuun osteopaatin, ihan ajankohtainen on kun välillä vähän tuota vasenta takajalkaa niiaa. Alkaa elämän ehtoopuoli vissiin olemaan käsillä. Mietinnässä on, että varaisiko vielä Katjalta hieronnan ennen sitä..

Torstaina tuli vuosi Kuisman poismenosta. Kamala ikävä on välillä, mutta kyllähän tämä elämä on kamalan paljon seesteisempää ja rauhallisempaa ilman sitä. Oli se semmoinen tulisielu ettei tosikaan. 

-t-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti