maanantai 19. lokakuuta 2020

Aika rientää liian nopeaan

 Huppista keikkaa, niin se kuukausi on taas eletty. 

Jälkikausi jatkuu, koirakot edistyy hienosti. Jokainen omaan tahtiinsa. 
Tare kehittyy kaikenaikaa, toki välillä mennään takapakkia ja sitten taas eteenpäin. Alkaa tuo hormonitoiminta vissiin vähän sakkaamaan päässä. 

Lokakuun alusta aloitettiin myös hallikausi, mukaan saatiin pari uutta tyyppiä. Suurella osalla on tavoitteena ensi vuonna BH-koe ja Akilla virkahuumekoirien SM-kisat. Nyt on jo nähtävissä ISO harppaus etenkin Eveliinalla ja Qadilla 💚Hän niin innostui siitä Kantoluodon koulutuksesta ja on nyt tehnyt tunnetilaa.

Itse olen nauttinut myös rennoista metsälenkeistä Taren kanssa. Se kun ei lähde mihinkään. Sen yhden pelästymisen jälkeen on mainiosti pitänyt huolta, etten vain pääse katoamaan hänen silmistään. 
Sieniä on keräilty, taas on jääkaapissa pari kakkapussillista suppilovahveroita odottamassa käyttöä. 





Taren itsevarmuuskin on kasvanut humisten, nyt on jo ovella positiivinen ongelma. Hän uskalsi vetää hihnassa vaikka olikin Jounin kanssa lenkillä! On kyllä uskomatonta, että tällaisistakin asioista voi ihminen olla onnellinen 😉
Mutta se on kyllä niin huvittava ja hassu koira. 

Ilmoittauduin Alajääsken Marin TOKO-valkkuun talveksi. Treenejä on joka toinen viikko ja päätin laittaa itseni likoon tässäkin mielessä. 
Tarkoitus on kuitenkin päästä ensi vuonna käyttäytymiskokeeseen ja TOKO-kokeeseen. Mahdollisesti jopa jälkikokeeseen. Se kyllä vaatii sen esineruudun rakentamista ja hyppytekniikkaa. Onneksi talvi on pitkä. 

-tiina-


1 kommentti:

  1. Mari on hyvä kouluttaja ja tietää paljon belgikoirien sielunelämästä. Varmaan oikea valinta. <3 Itse kamppailen shelttikoiran sielunelämän kanssa. Siinäpä sitä.

    VastaaPoista