sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Lumettomassa talvessa on hyvä touhuta

 Pimeää on kuin petolinnun siellä ja sateista. Upeita aurinkoisia päiviäkin on kyllä mahtunut syksyyn.

Itsellä on nyt vähän meinannut jälki unohtua, ollaan niin alettu vääntämään tottista. Sairaslomalla ollessani (koronatestiloma, tulos oli negativiinen) kävin puksuttamassa muutaman jäljen pururadan maastoihin. Tare on kyllä kehittynyt, vielä on keskittymisessä parantamisenvaraa.

Tottista ja TOKOa tehdään nyt sitten omalla sunnuntaihallivuorolla, keskiviikkoisin TOKO-ryhmän kanssa ja joka toinen viikko Alajääsken silmien alla (plus kotiläksyt). 
Itseaiheutetut (menin kieltämään liian vahvoilla sanoilla herkkistä) pääjumit on nyt helpottaneet, ruutua jos uskaltaisi hallilla kohta kokeilla.. Kartiokokonaisuus (uusissa säännöissä se ei ole yhden kartionkierto vaan iso rypäs kartioita) ei aiheuttanut kriisiä, joka oli älyttömän iloinen yllätys! Kokeiltiin seuraamista sivuaskelin ja sehän osaa käyttää takajalkojaan melko hienosti! WOW! 

Eilen kävin pellolla vähän pyllistelemässä likkojen kanssa. Mukana peltojen omistaja Tiina labbispennun kanssa ja yksi ystävä belgipennun kanssa:
 Tänään kävin Minnan valvovien silmien alla jäljestämässä Pyhällössä. Minna teki Tarelle noin 500 metrin jäljen pienellä janalla ja minä puksutin itte vanhukselle humputtelujäljen. 
Ilma ei liikkunu niin mihinkään ja kosteus on päätä huimaava. 
Tare nosti jäljen kivasti, yllä olevista asioista johtuen jäljestys ei ollut ihan älyttömän tarkkaa/keskittynyttä, mutta meni hajutunnelissa hienosti. Aivan älyttömän hienot keppi-ilmaisut jälleen! Hyviä vinkkejä/muistutuksia sain omaan olemiseen liinanpäässä, jotka varmasti tekevät ihmeitä Taren jäljestysvarmuudelle. 
Otto Suuronen se pistikin parastaan. Jälkitarkasti meni ja ilmaisi kuudesta kepistä viisi! Ja kaikki ihan ite! Minna oli meinannut ottaa vanhuksesta kuvia jäljellä, mutta totesi ettei siinä vauhdissa ehdi mitään tekemään. 
Ihana oli jutella Minnan kanssa niin monista asioista jälkitreenien lisäksi. 

Illalla olisi vielä hallitreenit, joissa meinasin kotiläksyjä tehdä. 

Kaakkolaiset saivat uuden hallituksen kasaan. Minä järkkään ne asiat, mitkä lupasinkin. Ja auttelen muissakin jutuissa tarvittaessa.

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti