sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Tuloksia pukkaa urakkameiningillä

 Olin onneksi ilmoittautunut Kotkaan KKS:n Rally-Toko kokeeseen tälle viikonlopulle, kun kerran edellisen ohjaaja niin tyylipuhtaasti sössi. 

Kerrankin ALO-luokka ensimmäisenä, 26 koirakkoa suorittamassa! Koko päivän proggis siis. 
Rata käytiin kahdessa ryhmässä läpi, sinne oli kyllä saatu ujutettua kaikenlaisia käännöksiä ja pyörityksiä. Mutta tällä kertaa olin hereillä ja rauhallisin mielin.
Taren vuoro oli 20 koirakkona. Pari miinuspistettä saatiin sinne rakenneltua, tai siis varmasti minä, mutta muuten melkoisen tyylipuhdas rata! Samaa mieltä oli tuomaritkin:Tuomarina siis jälleen Kirsi Petäjä. Nyt tarttee miettiä ilmoittautuuko vielä tänä vuonna johonkin, jossa hän ei ole, jos yrittäisi RTK1 koulutustunnusta..

Sunnuntaiaamu meni höhhötellessä, kun TOKO-kokeen ALO-luokka alkoi vasta 15.10. 
Oltiin ajoissa hallilla, käytiin kävelemässä ja ehdin tsekkailla liikejärjestyksiä sekä muita kilpailijoita, meitä oli harvinaisesti 8 koirakkoa!
Tare vuorolla 7. 

Luoksepäästävyys tehtiin niin, että kaikki mentiin kerralla halliin sisälle. Omaan nenäänkin haisi eineslihapullat ja koirat oli niin pitkällä nenällä ettei tosikaan. Tareenkaan ei meinannut saada mitään yhteyttä. 
Vähän aiheutti jännitystä miten päivä tulee jatkumaankaan.

Paikkamakuu kahdessa vuorossa, meidän vieressä oli saksanpaimenkoira sekä boxeri.
Kaksi käskyä maahanmenoon ja maassa näki kuinka nenä kävi..

Kivasti ensimmäinen koira kusi koealueelle ja se vaikutti tosi moneen koiraan. 

Taren vuoron tullessa lähemmäs, kävin pihalla leikkimässä lempparilelulla ja toin sen halliin sisälle, nostatin ennen kehään menoa ja sanoin, että lelu jätetään pöydälle. 


Tuomari ei jotenkaan tuntunut tänään pystykorvaisista kavereista tykkäävän, mutta koska meille ei oikeasti kummempia häröilyjä käynyt niin pisteitä yhdestä nollauksesta huolimatta ropisi melko kivasti!
Näin sitten tavoitteet on TOKOn osalta saavutettu, eikun seuraavaa kohti!

Tuntuu, että tämän koulutustaipaleen varrella on tullut tehtyä varsin hyviä ratkaisuja jotta tämä kaikki tänä vuonna on ollut mahdollista. 

Kiitos kaikille tällä polulla mukana olleille 💓

-tiina-

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mä olen enemmän kuin iloinen ja tyytyväinen näihin!
   Etenkin kun toko-kokeessa oli alkuhaastetta :)

   Poista
 2. Muuten Tiina. Tuomari Kirsi totesi, ettei vain mestariluokassa tarvitsee olla kaksi eri tuomaria. Kaikissa muissa luokissa voi tulokset ottaa samalta tuomarilta. Kysyin tätä.Onnea hirmuisen hienosta viikonlopusta vielä kerran. Taresta on kasvanut mainio harrastusmoppe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taresta on oikeesti kasvanu tositosi kiva harrastuskaveri, jonka kanssa saa kyllä miettiä näitä koulutuskuvioita melko huolella :D

   Poista
 3. Ihanaa, ihan huipputyötä ootte yhessä ahertaneet lannistumatta mistään. Olen niin iloinen teiän puolesta. 😍🏆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Sitten miettii, ettei oo kuin viime vuonna kun vielä mietin ettei meidän koeura tule koskaan alkamaankaan kun kaikki on niin vaikeeta! Kuinka väärässä voi ihminen ollakaan!

   -tiina-

   Poista