maanantai 29. toukokuuta 2023

Nollaputki katkaistu

Viime viikko olikin melko kiireinen ja sekalainen.

Maanantaina tein Jennin Taaville lyhyen treenijäljen sekä otettiin hallintaosuutta PEKO-T-koetta ajatellen. Vähän viikonlopun uupumus tuntui kropassa. Mutta osiot meni minusta hyvin!

Torstaina lunastin synttärilahjaksi saadun vuohijoogan. Olikin melkoisen mellevä ajatus keskiviikkona kuntonyrkkeilyssä myllätyillä lihaksilla mennä joogaan,mutta ei siinä kamalasti jooga-asanoita tehty. Lauantaina oli pitkästä aikaa Rally-tokon kisat, seurakoirakerhon järjestämänä Ruissalon kentällä. 
Mennessä tajusin, että ainoat ulkotreenit mitä oon tehny, on kotipihalla ihan lyhkäsiä pätkiä ja nekin pääasiassa osa-alueita TOKOn voittajaluokan liikkeistä. 
Ei auttanu enää itkeä. 

Houkutuskin oli taas laitettu kuviokelluntasarjaan mukaan.


Tuntui kyllä melkoisen kamalalle suoritukselle, mutta loppupeleissä 80 pistettä ja tulos!
Oli omaa mokaa ja koiran piskuista keskittymiskyvyttömyyttä kehissä..

Sunnuntaina olisi ollut saman seuran TOKO-kokeet, jonne olin ilmoittanut meidät. Lauantai-iltana Tare vinkasi kivuliaan kuuloisesti muutaman kerran. Sunnuntainakin ennen lähtöä, joten soitin koepaikalle, että me ei olla tulossa. 
Kipupaikkaa en osaa paikallistaa, onko lihas, luusto vai sisus, siksi en myöskään ole vielä lääkäriä varannut. Eikä ole säännöllistä kipua vaan pieni vinkaisu silloin tällöin. 
Katsotaan mihin viikko etenee tän asian kanssa.

-tiina-

2 kommenttia:

  1. No voi harmi sentään tuo määrittämätön kipu. Toivottavasti on itsestään ohi menevää. Jaana

    VastaaPoista
  2. Onnea loistavasta tuloksesta rallyssa ja toivotaan, että kipuilu on jotain pian ohimenevää!

    VastaaPoista