keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Huotarin koulutus rev2.

13.2.2024 oli uusi Oilin koulutus HSSK:n hallilla. 
Meillä kello kuuden vuoro, tällä kertaa oli jokaiselle varattu 0,5 tuntia. 

Taren kanssa tehtiin seuraamista. 
Siinä korjaamisen aiheina on vasemmalle käännösten pomppaamiset. Pitäisi opetella joku ihan snadi ennakkomerkki ehkä Tarelle ja muistaa että me molemmat maltettaisiin tehdä se käännös rauhallisemmin. Mutta malttoi se nyt sitten muutaman kerran ihan kipsuttaakin sen käännöksen.

Toisena siinä seuraamisessa on peruuttaminen. Nyt helposti auraa ihan kunnolla kun lähdetään liikkeelle, eikä se ole ok. Mietittiin, josko pitäisi käskysanana vaan sen seuraa, oli liikesuunta ihan minnepäin tahansa. Nyt tehtiin suunnanmuutoksia seinänvieressä rauhallisessa tahdissa. Yllätyin, ettei Tare häiriintynyt seinästä yhtään ja teki tosi hyvällä fiiliksellä. 

Muutama ruudun läpijuoksu tehtiin, etsii vaan kamalasti sitä lelua sieltä. Enemmän sitä treeniä, alkuun lelu vähän näkymättömiin ja lopuksi ihan kokonaan, pitää luoda usko että se lelu on siellä vaikkei se näy. Ennen kisoja ihan vaan muutaman kerran pysäytys sinne ruutuun.

Puhuttiin myös itse kisamatkasta Oilin kanssa. 
Piti hyvänä ajatuksena sitä, että treenivuorolla keskittyisi vaan yhteiseen menoon ja siihen että vaikka on hälinää ympärillä, me yhdessä siitäkin selvitään. Ei hinkkaisi kummemmin mitään liikettä. Koska FMBB:ssä samalla kentällä on myös agility ja vieressä pelastuskoirajutut. 

Kisoista tulee pikkuhiljaa sivuille lisätietoja: https://2024.fmbb.be/
Tällä viikolla alkaakin ilmoittautuminen ja loppuu maaliskuun loppupuolella. 

Viime viikon flunssailun/ruttotauteilun päätteeksi mentiin lyhkäsille kävelyille jäälle viikonloppuna:Mähän vieroksun jäällä kulkemista, en uskalla millään luottaa siihen, ettenkö minä tai muut hukkuisi sinne. 

Pikkuhiljaa tässä alkaa olemaan kunnossa jo. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti