tiistai 5. maaliskuuta 2024

Kevät ja minä, mikä pari

 Kuukausi vaihtui ja valonmäärä lisääntyy eksponentiaalisesti.

Edellisen Oilin koulutuksen jälkeen ollaan säännöllisesti käyty treenailemassa erinäisiä asioita ja ulkoiltu.
Peruutukset onnistuu jo tosi paljon paremmin!

Jaanalla (Koirahuolto HighPaws) käytiin hieronnassa helmikuun lopulla. Otettiin tälle käyntikerralle myös vesikirmailu hieronnan päälle. On kyllä ihana, ettei Tarea yhtään haittaa tuo hieronta. Vesikirmailu ei edelleenkään ollut hänen kuppinsa teetä, mutta mennä kipitti.
Käytiin myös Sannan ja Retsan kanssa lenkillä, molemmat pojat kyllä tästä niin kovin tykkää!


Yksi lauantai Honda nöyrtyi Haminan lumitöiden hienoudelle ja irroitti pohjastaan pakotputken suojalevyn, niin saatiin sunnuntaille kyytsä treeneihin Jenniltä ja Sinniltä.


Hienosti on oppinut myös vieraissa autoissa kulkemisen. Ei vaikuta asiaan.

Kaakonmari Oy:n Mari lupasi meille edustuskuvia ja nyt niitä on tullut mullekin.
Ihania. Aivan ihana 💗

Yksissä perjantaitreeneissä onneksi hyppynoutoa ihmetellessä huudahdinkin sanan HAKEE enkä Hyppy, niin sehän olikin vallan paljon toimivampi.
Yksinkertaiselle otukselle yksinkertaisia sanoja ja toimintatapoja.

Maanantaina käytiin Haminan Eläinklinikalla hakemassa ensimmäisiä rokotuksia; leptospiroosin ensimmäinen pistos ja koska minulle muistutettiin yhdessä faceryhmässä, että itäeuroopan maissa saattaa olla rabies-rokotteelle erilaisia sääntöjä kuin muualla, niin napautettiin nahkan alle myös rabies ja nelosrokote. Tässä linkissä lisää leptospiroosista: https://www.ruokavirasto.fi/.
Kuukauden päästä leptospiroosin toinen kattaus, jonka jälkeen se onkin vuoden voimassa sekä ensimmäinen ekinokokkilääke. Plus yksi cartrophen.

Tällä viikolla on perjantaina viimeinen tukitapahtuma; mölliTOKO. Jossa hallin tarjosi Haminan Seudun Seurakoirakerho meille ja tuomariksi pyysin yhtä osaavaa ystävää sekä Sanna liikkuriksi. 
Lauantaina perustreenit Marin kanssa.

Ensi viikolla onkin Huotarin Oilin treenit taas. 

-tiina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti