lauantai 2. helmikuuta 2013

Eteinen (os. takkahuone)

Ollaan saatu takkahuoneen muutos valmiiksi tässä menneenä kuuna. 
Itse olemme äärettömän tyytyväisiä eteiseen, säilytystilaa on vaikka muille jakaa sekä se on tilana NIIIIN valoisa! 
Vähän ne peiliovet aiheuttaa iloa ja naurua meillä; pojat kun reagoivat niihin erilailla :D Kuisma on löytänyt kauan kadoksissa olleen ystävänsä ja Oton mielestä sen mustan eläimen ei tartte ollenkaan tulla meille sisälle.. Voihan viisaus..

Enpä olisi uskonut että tuon väriset ovet saan kaappiin!

Niin ihana ja samalla raivostuttava. Kun vaihdat lampun, niin tasan saat pyyhkiä sormenjälkiä seuraavat viikot tosta peilipohjasta irti :/

Tässä vähän tutustutaan..

Vähän voitaisiin kyllä leikkiä..

Lastenhuoneeseenkin kävimme ostamassa uuden lampun jo nyt, ettei tartte spottivaloon turhaan ostaa kolmea lamppua.. Käyttämättömäksi se valaisin kuitenkin jäisi kun tähän huoneeseen siirrymme remontoimaan.  Jouni jälleen kerran yllätti miut iloisesti suostumalla tähän aivan valloittavaan kattovaloon, joka sopii niin tytön kuin pojankin huoneeseen!

Pelle Pelottoman Pikku-Apulainen..

Onhan niissä vähän eroa..

Seuraavaa remonttikohdetta olemme sen verran ajatelleet, että vanhoista ostoksista olemme palauttaneet ne käyttämättömät täydet paketit ja niillä rahoilla ostaneet saunan seiniin lätkittävän maalin.. Yllättäen tämä on mustaa väriltään.. 
Tosin ehkei kannata alkaa purkamaan vanhaa seinämatskua kylppärin puolelta pois ennenkuin ollaan kyselty koska esim laatoittaja ehtisi tulemaan paikalle.. Saati lasittaja ja putkimies.. Ja ja ja ehkä pitäisi myös saada aikaiseksi suunnitelma laattojen suhteen.. Ja ja ja..
Mutta saunan voisi jo maalata, ei tarttisi sitten lattiaa alkaa erikseen suojaamaan kun tuo muovimatto on muutenkin sieltä poistumassa..

Vauvamaailmasta sen verran että helmikuussa on joka viikolla jotain toimintaa siihen liittyen. On neuvolaa, ensimmäistä lasta odottavan perheen iltaa, rakenneultraa, hammaslääkäriä molemmille.. Huh huh.. 
Maaliskuussa sitten neuvolassa täyttelemmekin jo lappuja ja lippuja Kelalle jne jne.. Taitaa olla sitten aika ilmoitella työnantajalleni äitiyslomastani! 
Vieläkin voin olla onnellinen ettei pahoinvointeja ole ollut ja muutenkin on ihan hyvä fiiis ollut kaiken aikaa. Lenkeillä on kiva käydä ja normaalia elämää elellä. 

-tiina-

1 kommentti:

  1. Ihana KuippaDuippa ja sen uusi ystävä! :) Ja tuo lastenhuoneen lamppu on kyllä hieno!

    VastaaPoista