sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ulkoilmaihmisiksi muuttumassa?

Pahasti alkaa näyttää siltä että tuommoisiksi ollaan muuttumassa. 
Ja vielä liikunnallisiksikin!? 
Jo on maailmankirjat sekaisin.

Jouni on alkanut hiihtämään ja käymään salilla. Tosin jos tarkoituksena on tulevaisuudessa pyrkiä osallistumaan eläkeläissarjassa penkkipunnerrukseen, niin töitä on alettava tekemään jo hyvissä ajoin! 
Minä hieman hiljensin tahtia viikoksi kun oli työmaailmassa kiinni, vaikkakin vetolenkeillä kävinkin iltaisin tms. sellaista. Tulihan tota luntakin taas työnneltyä pihamaalta pois.

Kävimme vähän seurailemassa KaakkoisRallia kun tossa nurkilla oli kerran. EK1:stä tuijottelimme. Harmi kun oli niin pilvistä että kuvat on hieman huonoja.

Tässä risteyksessä nökötimme kiltisti.


Seuraavana päivänä raahasin ystäväni tutustumaan uuteen koiraharrastuslajiin: NOMEen. On noutajajuttuja, enkä aivan vallattoman paljon innostunut. Mutta oli mukava aamupäivä! Ja sen innoittama treenasin myös vähän Kuismalla talvinomea:


Edelleenkin pysyn PK-lajien ja Mejän kannattajana. 
Sekä tietysti käytännönmetsästyksen kannattajana. Ensi kesänä pääsemmekin treenaamaan oikeilla sorsilla noutoja jne jne, kiitoksia Maaritin ja Eskun kun kaksi heinistä tyrkkäsivät pakkaseemme.  


Tässä sitten jokunen kuvatus lenkkeilytyyleistämme: 
Olen ottanut tavaksi käydä tällä tiimillä lämmittelylenkin.
Kuismalle kun tämä on aivan riittävä lenkki kokonaisuudessaan. Vetää aivan hillittömästi koko lenkin ajan, koska Otolla on pidempi joustoliina ja siten on harvinaisesti Kuisman edellä..

Seuraavaksi lähden tämän yksikön kanssa vähän vauhdikkaammalle erikoiskokeelle..Loppuverryttelyssä on mukana koko tehotiimi, jotta Almakin pääsee päiväkävelylle. Sitten pojat ovatkin aikalailla älyt ämpärissä loppupäivän, tehokasta? 

Mutta näin nämä päivät täällä kulkevat eteenpäin aina vaan..

-t-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti