perjantai 5. huhtikuuta 2013

Vielä reilu metri lunta?! Kesä?!

Ei kyllä ole yhtään reilua, että jokapäiväisestä auringonpaisteesta huolimatta tuo lumenmäärä tuntuu pysyvän vakiona! Ainakin meitin pihalla, muualla kyllä tuntuu sulavan! 

Mutta olen kyllä pyrkinyt joka päivä nauttimaan auringosta niin paljon kuin mahdollista. Vähemmän sohvaa ja enemmän pihailua. 

Tämähän tietysti onnistuu kun lupailee useat treenit pojille viikossa. Kolmet tottikset ja sitten vielä hakutreeniä kaupan päälle! Ja siihen lisäksi vielä lenkkeilyt ja tällä hetkellä teemme naapureiden kanssa kilpaa kesää -> levitellään lumia tuohon tielle kun siinä on jo sulaa.. Viisastako? Ei välttämättä, mutta lumikasat pienenee.. Jos joskus vaikka saisi kukkapenkit näkyville, kun uusia kukkiakin on tullut tilattua.. Ei niitä viitti lumihankeen kasvamaan laittaa.. 

Otto on kyllä ollut ihan liiankin liekeissä kaksissa edellisissä hakutreeneissä kun ollaan oltu palotalolla. Ei tartte jättää ruokailuja väliin nostaakseen tuon mustalaisen motivaatiota, kivasti paljon sitä tuntuu täydellä mahallakin olevan! Järkeä kun saisi taottua vielä siihen nuppiin, niin olisi hyvä..
Kuisma on jonkinverran saanut jäädä kotiin, että pystyn oikeasti kunnolla keskittymään Oton kehittymiseen.. Jotenkin tuli viime viikolla sellanen olo, ettei Kuismaa haittaa.. 

Oton hakuilua:


Tällainen näky odotti kotosalla kun palattiin treeneistä Mustalaisen kanssa..

 Pääsiäisenä aamulenkeillä meillä olikin vallan mainioita kirittäjiä: fasaanikukkoja. Nämä meitin kulman kukot kun ei edes pyrähdä karkuun vaan kipittelevät pitkän matkaa pyörätiellä nenän edessä ennenkuin lopulta vipeltävät lumikasojen taakse piiloon. Siinä on lihaksille töitä kun jarrutat kahta huutavaa poikakoiraa aikamoisen matkan.. 
 Yhtenä nättinä päivänä bongasin tämän sedän tyttöineen tuosta Husun kaupan edustalla olevasta metsäpalstalta ja lenkin jälkeen hain kotoa kameran ja lähdin kokeilemaan onneani. 

Pelottelua, josko pörhistelemällä katoaisin näkyvistä..


Neljä kanaa tällä setämiehellä on piilotettuina puskiin.
Tilattiin pähkäilyjen jälkeen Toukalle hieno vaatekaappikin, tosin se vaatii kaverikseen kyllä laatikoston tms että oikeasti vaatteita mahtuu.. Mutta emme millään voineet tätä nettikauppaan jättää, kuinka yllättävää?!

Muutenhan tämän huoneen sisustus on aikalailla sinisen ja vihreän eri sävyjä täynnä, tästä tulee punaista kuten tapeteissakin on punaisia raitoja! 
Vielä pitäisi nuo katonrajassa olevat boordit nyppiä pois tapetoinnin tieltä ja vanha kattomateriaali repiä uudentieltä.. Mutta minähän olen päivät kotosalla! 

Keittiöön menin tilaamaan uudet verhot. Ja siitä innostuneen pesin ikkunoita eilen, kolme jäi pesemättä; vaatehuoneen, saunan ja kylppärin.. Selkä olikin sen makuinen myöhemmin. Mutta nyt näkee läpi ja uudet verhotkin on paikoillaan. Yllättävän tyttömäiset värit tällä kertaa: 


Ihana kappa!

Syntimäpäiviäni olen mietiskellyt. Varmaan pitäisi tilailla Sonjalta taas kakku. Se Jouninkin oma oli NIIN älyttömän hyvä ettei edes kannata lähteä itse tekemään.. Jospa miullekin tulisi vaikka vieraita!? 
Haaveena olisi saada vaikkapa lahjakortteja tms vaate-, urheiluvaate- tai liivikauppaan. Koska kesällä en vanhoihin vaatteisiini mitenkään tule mahtumaan, urheiluvaatteeni (kengät) on miulle erittäin tärkeitä sekä ajattelin kuitenkin santsata KUNNOLLISIIN imetysliiveihin. Säästäisin siis omaa rahaa. 
Tietysti lahjakortti johonkin lastentarvikekauppaankin on tervetullut, koska Toukallekin tulee ostaa vielä jos ja vaikka mitä.. Jäisi omaa rahaa muuhun, nyt kun tuo työttömyyskorvaus on säälittävän pieni..

Äitiyslomani aloitan 29.5. Siihen asti mitä luultavammin olen lamautettuna kotosalla, joka ei haittaa miuta. Kessi on jo sen verran tukevan kokoinen, ettei tuo kokopäiväinen tietokoneen äärellä istuminen kuulosta kamalan houkuttelevalta.. 

Muttei meille sen kummempia. Ensi viikolla onkin taas neuvolassa aika ja sitä seuraavana viikkona äitiyspoliklinikalla tutkimukset. Meinasin kysyä josko samalla rahalla saisi vielä yhdet kuvat mukelosta.. Kun kuitennii ultraavat miut..

OIKEAA KEVÄTTÄ ODOTELLESSA!
 
-tiina-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti