tiistai 30. huhtikuuta 2013

voisiko se kesä jo tulla?

Siis alkaa niin nyppimään nämä yöpakkaset ja koleat päivät! 
Niinä parina lämpimänä aurinkoisena päivänä olen sitten pikapikaa harvaoinut pihaa ja eilen aloin työstämään hävitetään-muumiotautinen-omenapuu-projektia. Saatiinpahan samalla taas lisää jälkikebuloita reenilöisiin!! Loput saa Jouni hoitaa oman moottorisahansa kanssa.. 
Tilalle voisin haluta jotakin aivan muuta: 

Riippahernepuu
 Koska naapurin puheesta ymmärsin että heidänkin omenapuita muumiotauti vaivaa, niin turhaan istuttaa uutta omppupuuta saamaan sama tauti. Ei tietysti ole pakko olla hernepuu, on noita riippareita muitakin malleja.

Olemme Titan kanssa olleet tyytyväisiä koe-eläinpuistomme saavuttamiin tuloksiin. Vada ei stressaa läheskään niin paljon kuin alussa ja muutenkin tottelevaisuus on parantunut vallan kamalasti! Sama vika Ottomaan Onnellisella ja Kuismakin tykkää treeneistä niin kovin että ihan keulii yli melkein joka treeneissä!


Tämä kuva tekee niin onnelliseksi itsenikin. Vada näyttää NIIN tyytyväiseltä!

Kävin hakemassa lisäbuustia koulutuksiin KPH:n järjestämästä koulutuksesta by Susanna Korri. Moneen koulutustyyliini sain vahvistuksia sieltä, etten mie ihan daijuja asioita ole muillekin opettanut! 
Ja samaa motivaatiota hain myös osallistumalla duunarina oman seuran käyttäytymiskokeeseen. Yhdeksästä koirakosta kuusi oli oman seuran porukkaa! Hienoa! Ja suurensuuret onnittelut kaikille päiväänsä tyytyväisille! Seitsemän sai koulutustunnuksenkin sinä päivänä! 
Ehkä ensi vuonna mekin Onnellisen kanssa.. 

Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa järkeileminenkin tälle kaudelle. Alkaa luultavammin metsässä olemaan sen verran sulia kohtia että saamme jotakin aikaiseksi siellä.. Katsotaan miten me Oton kanssa siellä mennään.. 

Synttäreilleni olin jälleen tilannut kakun Sonjalta. Kutsuin sen verran ihmisiä kylään, jotta olisi kuvitellut koko kakun katoavan parempiin suihin. Mutta koska Sonja oli kokeillut uusia reseptejään tähän, niin kakku olikin suurempi kuin olimme sopineet! Mutta vallan mainion makuista ja hienohan se: 


Kakun innoittajana oli SkipHopin tuotteet.

Itse tein vaatimattomamman näköisiä mutta suussa sulavia leivonnaisia ja elämäni ensimmäisen kääretortunkin väsäsin!
 


Lapsivieraille nämä tuotteet saivat aikaiseksi mainiot sokerihumalat! Äänet nousivat hetkittäin sellaisiin sfääreihin, että tehtaiden konesalitkin jäävät kakkoseksi. Mutta kaikki tuntuivat viihtyvän. Max-poika ihastui helminauhoihin, joista toinen koki vakavan tapaturman ja pallot lentelivät ympäri olohuonettamme..
 
Helmiä sioille =)
Tänään alkaisi sitten ne synnytys- ja perhevalmennuksetkin sillä KOKSiin tutustumisella. 
Ihan kiva, kun monikaan kunta/kaupunki ei edes tällaisia valmennuksia odottaville perheille tarjoa. Koska tässä koen kaikki mahdolliset kerralla, kun tämä on se ensimmäinen, ainut ja viimeinen raskauteni, niin haluan osallistua tähänkin valmennukseen. 
Sunnuntaina yksi vieras ihminen totesi jo minulle, että taitaa olla laskettu aika ihan nurkan takana.. Että sen verran kivasti on tässä mahassa kokoa.. Ja voi kun olisikin, alkaa toden teolla jo ahdistamaan. Etenkin kun potkunyrkkeilyn määrä tuntuu kaiken aikaa kasvavan ja teho niissä nousevan kivasti. Myöskin tämä kessi alkaa painamaan kamalasti eikä oikein mikään asento ole enää hyvä. Saati mikään vaate!
Eniten kuitenkin ärsyttää ne "nauti vielä kun voit, ei sitä kauan kuitenkaan kestä"-puheet. No ne nauttimisen syvimmät hetket ovat olleet ja menneet, lopun aikaa kärsin. Jotta kiitosta vaan. 

Toukan huoneeseen olemme tehneet pienen pintaremontin. Tässä jokunen before ja after kuvatus:

Kuvassa näkyy vanha katto, boordi ja tapetti.

Katon Haltex-levyt on poistettu

Uutta kattoa kasaantuu paikoilleen.

Uusi katto ja valkoiset seinät

Yksi seinä tapetoitu!

Ottomaan Onnellinen auttaa toisen seinän kanssa.


Samainen ylänurkka kuin ensimmäisessä kuvassa.

Ja lattian rajasta.

Naulaan ja naputan.
 
Sellainen projekti oli tämä. Hieman värikkäämpi kuin ennen, vai mitä? Vielä tarvisi katto vaihtaa kahteen viimeiseen huoneeseenkin ennen kuin julistamme nämä osiot valmiiksi ja siirrymme kylppäriin! Ja pihalle!

Mutta hauskaa Wappua kaikille tasapuolisesti! 
Jatketaan narinaa sitten seuraavalla kerralla!

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti