sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Voihan pentupentupentu

Torstaina 28.3 oli koirilla rokotukset Eläinklinikka Vainussa. Isoimmille kennelyskät ja pennulle se mitä tuon ikäisille laitetaankaan. 

Kaikki samalla kertaa eläinlääkärin huoneeseen ja vapaaksi. Tarekin oli siten reippaampi ja vapautuneempi. 
Ensimmäistä kertaa laitettiin mun omille koirille nenänkautta kennelyskärokotus. Onneksi ei aiheuttanut mitään oireita. Paljon saivat kehuja kunnostaan vaikka ikää onkin jo. 
Tare antoi hienosti tutkia ittensä, jurputti paljon muttei tehnyt elettäkään että olisi väistänyt tai olisi purrut. Hampaita tutkiessa löytyi ylläri. Vasen etumaitokulmahammas oli halki ja poikki. 


Kotimatkalla soittelin Eläinklinikka Siiliin ja Aitovettiin, mutta Siilin eläinlääkäri Erja on ulkomailla kouluttautumassa ja Aitovetissä olisi ollut aikaa vasta viikolla 15.
Illalla sain ystäviltä vinkkiä lääkäreistä, jotka osaisivat tämän poistotoimenpiteen hoitaa ja yömyöhään vielä henkistä tukea Vainun eläinlääkäriltä. 
Perjantaina kahden auton taktiikalla töihin ja aikaa toivomaan Porvoon Avecista. Mutkien kautta Tare oli neljän maissa leikkauspöydällä. Ikinä en oo nähny tollasta nukahtamista, mutta oli kuulemma herännytkin varsin vauhdikkaasti. 
Hammas lähti hienosti irti. Nyt on suussa muutama itsestään liukeneva tikki. 

Varsinainen ensimmäinen neljännesvuosi herralla. 

Tässä muutama tiimikuva. Ei helpottunut tämä kuvaaminen lainkaan. 



Pelkkää jalkaa ja selkää koko pentu. Kuismaa korkeampi, mutta samanpainoinen on. 

-tiina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti