sunnuntai 9. elokuuta 2020

Summerholiday

Alkuviikosta tuli treenattua joka päivä. 

Ruokailun yhteydessä pienesti tottista ja TOKOa. Seuraamista, perusasentoa, jääviä liikkeitä, ruutua ja kiertoa sekä näiden kahden erottelua. 
Melko mahtavaa kun nälkä on Tarella kasvanut sellaiseksi, että tekee kyllä temppuja jos jonkinmoisia ruoan eteen. 

Muutoin jälkiä metsään kepeillä. Jäljen alut on melkoista sekametelisoppailua, mutta loppu menee jo tosi hyvin. Pellolle pitäisi taas päästä nuuhkuttamaan. Ensimmäisiä esineruutuharjoituksiakin tuli tehtyä. 

Tiistaina kävin Johannan kanssa kuuntelemassa Puolustusvoimien varuskuntasoittokunnan esitystä. Oli aivan upea jälleen kerran! Hyvä irtiotto arjen askareista. 

Torstaina lähdettiin Tuukan kanssa kahdestaan kesälomaretkelle. Junalla Kotkasta Imatralle. Ensimmäinen yö mummolla Rajapatsaalla ja toiseksi yöksi kylpylään. 
Pikkumies jännitti reissua niin, että näki keskiviikkoiltana jo painajaisia. 
Käytiin Rossossa syömässä, kahdestaan seikkailemassa valtionhotellin ympäristössä, kierreltiin ympäri Ukonniemen aluetta ja UITIIN. 

Museoveturi Kouvolan asemalla


Rimpsu-Reetalta käytiin ostamassa jätskiä ja limsaa Tuukalle. Jos olisi ollut yhtään nälkä, olisin kyllä rimpsujakin maistellut.Ravintola Nuotassa käytiin ennen huoneen saamista siiderillä ja jätskillä. Päätin myös listaa selaillessa, että sinne mentäisiin myös syömään alkuillasta. 
Eikä ollut huono idea ollenkaan! 
Minä otin ruoaksi bliniannoksen jokiravunpyrstöillä ja jälkiruoaksi belgialaisen vohvelin mansikoilla ja jäätelöllä. 


Tuukka valitsi itselleen burgerpihvin, maalaisranut ja salaatin. Jälkkäriksi jätskiä ja suklaakastiketta. Tykkäsi kamalasti ja söi ihan kaiken. 


Tulevalla viikolla meneekin pikkumies jo kouluun. Maanantaina on tutustuminen ja keskiviikkona alkaa aherrus. 

Huone on vielä tyystin kesken, koska minä osaan kyllä irroitella tapetit mutten tasoitella reikiä. Maalit on jo hankittu, tapetti löytyy. Pliisteri tarttee vielä käydä hakemassa. 

Tiistaina mennään katsomaan varmasti niin ihania landseerinpentuja ettei tosikaan. Ja samaisena päivänä menen vielä Taren kanssa katsomaan lampaita, ihan vaan mielenkiinnosta. En usko, että tulee meidän lajiksi millään lailla.

Näillä lähdetään liikkeelle. Nyt ulkoiluttamaan ruohonleikkuria. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti