sunnuntai 15. toukokuuta 2022

Hamina KR 14.5.2022

 Tare Karvasen kanssa aloitettiinkin tämän vuoden urakointi näytelmissä, Hamina KR on tuossa aivan lähellä ja ajattelin, että miksipä ei 😄.

Aina sitä saa lähtiessä pienen kiireen askarreltua ittelleen, mutta onneksi tuomari oli perusteellinen ja oli vielä saksanpaimenet esiintymässä. Ei ollut kyllä mitään kivointa seurattavaa taas itselleni se kehä, mutta oli siellä muutama ihan säädyllinenkin koiraksi kutsuttava paikalla. 
Belgejä oli kiva seurailla, jokaista muunnosta oli siis paikalla. Malinoiseista yllättäen omaa silmää miellytti eniten ne, jotka saikin tuomarilta H:n tai T:n. 

Taren kanssa oli kiva olla siellä. Vaikka siellä oleminen olikin hänen pienelle päällensä aiva todella rankkaa, niin osasi lopulta jopa rentoutua ja melkein koko ajan pystyi olemaan löysällä hihnalla paikallaan.
Muutama ihminen tulikin ihan juttelemaan ja kyselemään rodusta ja kehui kuinka oli kivasti siinä odottelemassa. Eli positiivista kuvaa taisi rodusta antaa kaikenkaikkiaan. 

Tuomarin (Maritha Östlund-Holmsten) tyylistä tykkäsin erityisen paljon. Aina todella selkeästi kertoi koko porukalle, että minkävuoksi laittoi koirat mihinkäkin järjestykseen. Yhdellä oli joku asia paljon kivemmin, mutta toinen asia oli hänestä tärkeämpää rodun kannalta ja toisella koiralla se asia oli parempi.

Ihania kuviakin sain meidän hyvästä näyttelystä, kiitos Sanna ja Heli.







Tare sai arvosteluksi H:n ihan kivalla arvostelulla:

3,5 year old.
Big and long. Strong hear, should have better parallel lines. Big ears distroy a bit his expression. Good bite and teeth. Strong neck and good back. Steep in croup. Long libcage. Could have more bone and straighter front legs. High hocks. Good coat quality. His long body gives veru strong movement. 

Saatesanoiksi tuomari heitti vielä, että joku muu tuomari olisi saattanut antaa paremmankin tuloksen, mutta tiedäthän sinä itsekin että koirasi on todella ISO rotuisekseen. 
Ja tiedetäänhän me 😁😆

Tästä jatketaankin erilaisin systeemein taas etiäpäin, vaikka vähän mietiskelin tuota Kotkan Ruusua jo.. 

-tiina-

2 kommenttia:

  1. Ihanat matkakuvat edellisessä ja kivat näyttelyarvostelut. Belgin pitää ollakkin koiran kokoinen ja korvat sen mukaan 😍👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista!
      Tare on kyllä enemmän kuin koiran kokoinen ja noi korvat on toimintakykyynsä nähden vallan liian suuret ;)

      -tiina-

      Poista