tiistai 26. maaliskuuta 2024

Aika tekee tehtävänsä

Reilu kaksi viikkoa ollaan elelty yhden koiran kanssa. 
Tare vähän masentui alkuun yksinäisyydestä; odotteli Ottoa olkkarinikkunassa ja nukkui tosi paljon. Ei myöskään haukkunut kotiintulijoille yhtään. Lenkille lähti aina innoissaan, varmaan kun pääsi tuulettelemaan. 

Meillä olikin Oton poismenosta seuraavana päivänä Huotarin Oilin koulutus. Ohjaaja ei kyllä ollut parhaimmillaan, joten kehitystä ei kyllä tapahtunut ainakaan. Toivottavasti ei myöskään takapakkia. 

Saman viikon perjantaille sattui työkoneille ohjelmistojen päivitys, joten nappastiin Tare duuniin mukaan että Tuukka voi hyvinmielin mennä koulusta nuokkarille. Sepä olikin hyvä päivä lakkenoidille. 

Viime viikolla tehtiin pitkiä lenkkejä, siis minulle pitkiä, ja muuten hengailtiin. Pikkuhiljaa lakkenoidi alkoi leikkimään Tuukan kanssa ja haukkumaankin kun joku tuli kotiin! 💕

Lauantaille olin varannut vartin treenivuoron Hyvänmielenkoirakeskuksen hallille. 
Tehtiin vähän jääviä, hyppynoutoa ja kierto. 

Hieronnan teki taas Jaana, Koirahuolto HighPaws'lta, jolla on vuokratilat hyvänmielenkoirakeskuksella ja sitä kautta tehdään varaukset.




lattia märkänä

Ihana kun Tare luottaa näissä huoltotoimissa vieraisiinkin ihmisiin.
Jaanaa kyllä suositellaan enemmän kuin mielellään hieronnassa!

Sunnuntaina taas PITKÄSTÄ aikaa Aleksin huoltoon osteopatiaan: varaus joko Kotkaan Tottakaihin tai Haminaan Hyvänmielenkoirakeskukselle.

Heti sisäänpäästyään meni tökkimään Aleksia käteen, että nyt lattialle ja odottelikin patjalla jo hoitotoimenpiteitä. Aivan superia!


Pieniä jumeja molemmat löysi, ei mitään hälyttävää. 

Yhden hieronnan varasin vielä ennen reissua ja reissun jälkeen sitten pitää napata molemmille ajat.

Kiitos paljon molemmille avusta!

-tiina-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti