perjantai 14. kesäkuuta 2024

Luulin että otettaisi rennosti mutta ei..

Tosiaan Eurooppa-turneen jälkeen ajattelin, että kun perun kesäksi vakkaritreenit elämä olisi vaan vaaleanpunaista höttöä ja sateenkaarta rentoiluineen. No ei oo ollu 😄. 

Kalenteriin mahdutin viideksi keskiviikoksi Haminan seudun seurakoirakerhon järkkäämän kehonhuoltokurssin, jossa aiheina 

  • koiran liikkeet ja liikkuvuus
  • Anatomia ja hieronta
  • kehonhuolto
  • Liikuttavien lihasten vahvistaminen
  • Tukilihasten vahvistaminen
Järjettömän kiva kurssi. Viisi koirakkoa mahtuu pienehköön halliin kivasti samaan aikaan tekemään ja saamaan vinkkejä. 
Toissa viikolla Tarella oli vatsa rivakalla, joten nappasin varakoirakon kyytiin saatesanoilla: " Olet kyllä enemmän kuin vähän kieroutunut ja varmaan myös itsetuhoinen".  Wapun kanssa kuitenkin selviydyttiin hienosti.
Ja sitten toissapäivänä Tare pääsi jumppaamaan liian pitkästä aikaa ja nautti koko sydämestään 💗

Yksi kerta on vielä jäljellä ja vähän pyydeltiin jatkoa jonkinlaisella rytmillä. 

Tiistaina 4.4 oli Huotarin Oilin koulutus Ruissalossa. Päätin ottaa härkää sarvista ja yrittää keksiä jotain onnettomalle kaukokäskymenolle. Saatiinkin vinkiksi yhdistellä siihen treeneissä myös temppuja. Alkuun saattaa sakata tekniikka vähän, mutta todennäköisesti tulevaisuudessa Tarekin voisi jänskättää että mikähän käsky sieltä tuleekaan eikä olisi fiilis, tää on niin tätä..

Osallistuttiin samaisen viikon torstaina Haminan seurakoirakerhon porukan järkkäämiin tokon kehätreeneihin. Kolmessa vierekkäisessä kehässä tapahtui samanaikaisesti, kahdessa kehässä oli samanluokan yksilöliikkeitä ja kolmannessa jonkun luokan ryhmäliikkeet. 
Huomasi, ettei olla ulkona taas treenailtu ja Tare haikaili Sinnin perään jonkin verran. Mutta muutamat liikkeet meni ihan huipusti! Kaukot jätettiin suosiolla väliin, että niitä vain jumppaillaan omineen tässä. 

Miäs osti myös lippuset Metallican keikalle perjantaille 6.6.
Isot odotukset oli meikäläisellä, mutta vähän jäi pettymyksen puolelle fiilikset. Tuukallakin koulu loppui alkukuusta. Järkyttävän kiva todistus, keskiarvo hipoo ysiä ja sai kunniakirjankin ahkerasta panostuksesta opiskeluun. 
Voi että kuinka vanhemmat oli yllättyneitä ja ylpeitä!

Kävin tuossa myös tekemässä ystäville yhdet janatreenit metsään ja pienet ohitustreenit muutaman koirakon voimin. Tarea kun ei muiden huutamisetkaan haittaa ja se ei yhdessä kävellessä muihin kiinnitä huomiota.

Näillä jatketaan. 
Ensi viikolla kiire viikko ennen juhannusta ja sen jälkeen onkin kisaviikonloppu!

-tiina-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti