keskiviikko 26. joulukuuta 2012

joulu meni jo.

Ja taas on kaksihenkisen perheen joulu, viimeinen laatuaan, vietetty!

Ollaan tässä kamalimmilla pakkasilla taas vähän vaan oleskeltu.. Yllättävää  minulta, mutta koska talvitauko alkoi niin se otetaan tosissaan! Kuten näkyy:
Olemme kyllä myös askarrelleet eteisen, nykyään takkahuonetta voi myös sellaiseksi kutsua, kimpussa! Kaikki materiaalit valmiiksi saamisen puolesta on kotona jo, kunhan saadaan aikaa ja energiaa loppuhuipennukseen!

Levyä isketään seinään ettei pakkanen tule sisään :D

Suorassakin se saattaapi olla ;)

Tarpeeksi kauan kun ääneen haaveilee, niin toive voi toteutuakin. Minä sain jokusen talvisen haaveevuoden voitoksi ketkupolkan! Modernilla värillä: limen vihreänä! Ollaan Oton kanssa käyty ahkerasti potkuttelemassakin, todistusaineistoa kuvamateriaalina emme ole saaneet kylläkään valitettavasti..
 


Pojat ovat myös pohranneet pihalle polkuja leikkiensä lomassa. Aamulenkkien jälkeen on ollut tapana pienet aamurallit vetäistä jo auratuilla baanoilla. Jokunen kuva päivätemmellyksistä, lelu löytynee keväällä sitten kun lumet ovat sulaneet..
 


Jounin mennessä Agrimarkettiin hakemaan Almalle ruokaa, hän osti koiruuksille myös älypelejä! Minä pyysin.. Kuisma on ennakko-odotusten mukaisesti ollut paras/nopein/hoksaavin kaikista näissä peleissä ja leikeissä. Sillä kun ei mene aivot narikkaan namien hajusta..
 

Mietitään taktiikkaa..
Tämän peliliikkeen jälkeen en toista peliä edes kokeillut ja nappulatkin annoin suosiolla suoraan matamin naamarin eteen lattialle :D

Kiitos uuden sohvan, Kuisman on nykyään PALJON helpompi vahtia jouluruokien tekemistä.. Tällaisessa asennossa kameramies Jouni löysi valkoisen arjalaisen ja hipsien sai jopa haettua kameran paikoilleen.. 
 

Mutta on se vaan rankkaa vahtia niin pitkään..

Vielä ensi vuonna Kuisma tulee olemaan kaikista innokkain lahjansaaja, mutta sitten varmaan Toukka tulee viemään voiton.. Mutta jo totuttuun tapaan, Kuismaa sai vahtia ennen lahjojen jakamista sekä lahjojen jaon että nukkumaan menoon asti. Kaverilla nousee niin kovin kierrokset lahjoista ja uusista leluista että saattaapi jopa hyökätä minun tai Jounin kimppuun (viime vuonna taisi Jounia purrakin) kun menemme liian lähelle Hänen lelujaan.. 
Eli tiukkaa vahtimista koko aatto ja pientä keskustelurinkiä..
 
Ja vähän vielä lumesta intoutuneen läppiksen iloisia kuveja!
 Kiitoksia kaikille joulukorteista, lahjoista jne jne kivoista ajatuksistanne!
Meillä oli mukavaa, mahamme ovat killillään ja loppuvuosi menee sulatellessa vatsaa.. 

-tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti