lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulu on jo ovella..

Oih ja voih kun tuo aika kiitää! Ei pysty käsittämäänkään..

Maanantaina on jo ensimmäinen  ultra, tai näin uskoisin.. 
Kun kutsu tuli KOKSiin ja viikkoja on kertynyt jo yllättävän paljon..  

Torstaina onkin sitten ensimmäinen neuvolalääkärinaika. Katsotaan mitä siellä sitten sanotaan. Yhden antibioottikuurin olen joutunut nyt jo syömään. 
Kun minulla siis on nuoruudessa ja aikuisuuden kynnyksellä ollut PALJON virtsatietulehduksia ja koko ajan onkin tulehdusarvot vähän koholla, niin kokeiltiin ensin ihan peruskuuria. Katsellaan nyt lähdetäänkö estolääkitykselle raskauden ajaksi vai riittikö tämä.. 
Ainakaan hurjia määriä kuureja en suostu syömään! Ja nämä tulehduksethan aiheuttavat ennenaikaisia supistuksia mahdollisesti..
Että sellaista kivaa.. Eikä saisi stressata! 

Valitettavasti kohta alkaa talvitauko koiratreeneistä.. Vaikkakin on myös tosi kiva saada virallisesti aikaa hengähtää ja sopia vaikka sitten muuten vaan treenejä kamujen kanssa.. 
Tänään oli toiseksi viimeiset hakutreenit, jotka muuttuneen lumitilanteen ja tekemättömien lumitöiden vuoksi siirtyivät metsästä Simonkadun kentälle ilmaisutreeneiksi. 
Kameranaistahan tämä EI haitannut laisinkaan, vaan sai kivoja kuvia ilmaisuista!

Eeva toi mukanaan valkean lakanan, talvinen piilo on rakennettu!

Pupi aloittaa ilmaisutreenit!


Olen kyllä aika tyytyväinen näihin Pupin kuviin, kun en ole monestikaan onnistunut sen kuvaamisessa. Turkkirotu on vähän hankalampi saada siististi kuvaan :D
 
Otto tykkäsi kovin harjoittelusta. Ja etenkin juoksemisesta!
Herra Ceellä, eli Currolla oli valitettavasti tänään enemmän tytöt mielessä kuin haku. Valitettavasti lähitienoon ihmislapsey käyttävät koulutuskenttäämme myös koirapuistona, joten meille on häiriötä kerrakseen kun toiset koirat ovat pissineet kentän läpeensä..
Kuismalle pyysin Sannaa ohjaajaksi että saisin itse kuvattua elikkoa. Ja koska Kuismalla ei ole tulevaisuudentavoitteita haun suhteen, ei sen kouluttaminen ole ihan niin justiinsa ja millilleen tarkkaa.. Samanmoisia julkaisukelvottomia sanoja pääsi myös Sannan suusta Kuismaa kouluttaessa kuin minultakin joskus lipsahtaa :) Varmaan on vähän erilaista tuollaisen sähikäisen kanssa tehdä kuin onnellisen aussin kanssa..

Aki ja Rambo tottistelivatten tänään.


Kuten Musti ja Sannakin. Mustikki on vielä sairaslomalla..Huomenna olisi tarkoitus mennä poikien kanssa esiintymään kaakkolaisena johonkin joulutapahtumaan Kotkaan. Kovasti tekisi myös mennä käymään Bastionissa jouluhässäköissä.. Katsotaan nyt mihin rahkeet riittää..

Maanantaina kuitenkin mennään TAAS IKEAan! Tänään käytiin naapurin täti Marikan kanssa hakemassa kärri lainaan reissua varten.. Shopping!!

Nyt yksinkotonaneljästään lähtee laittamaan pyykkikonetta laulamaan ja vähän pötköttelemään sohvalle ennen iltalenkkejä.. Ja saunaa.. Ja lumitöitä.. ja ja ja..

-tiina-

1 kommentti:

  1. Hei, mihin voin lähettää sulle kuvan hatusta :) Laita mulle vaikka mailiosoitteesi. T. Jaana

    VastaaPoista